Acer Aspire Timeline adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire Timeline adapter vinden


Bovenstaand ziet u de groep van de modellen en series onder de Acer Aspire Timeline. Via deze links vindt u simpel en snel de juiste Acer Aspire Timeline adapter voor uw specifieke model. Bij series kunt u uitgaan van het 100-tal of 1000-tal waarbinnen uw laptop valt, zoals bijvoorbeeld dv5-1000 Series voor de dv5-1020ed.


Uw Acer Aspire Timeline model nummer vinden


Bij de meeste laptop modellen is het model nummer aangegeven op een sticker die u vindt op de onderzijde van de laptop. Deze sticker geeft het exacte nummer aan, in veel gevallen voorafgegaan door Model:. Aan de hand van dit nummer kunt u via de bovenstaande navigatie de juiste Acer Aspire Timeline adapter vinden. Indien u de sticker niet kunt vinden kunt u de accu verwijderen en in het accuvak zoeken naar het model nummer.


Levering


Een Acer Aspire Timeline adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire Timeline adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Acer Aspire Timeline adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Onze medewerkers staan u graag te woord met informatie of om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30, 7 dagen per week. Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar info@123adapter.nl.


JaNee