Acer Aspire P3 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire P3 adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de Acer Aspire P3. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de Acer Aspire P3 adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw Acer Aspire P3 model nummer vinden


U kunt het model van uw Acer Aspire P3 achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Acer Aspire P3 adapter.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw Acer Aspire P3 adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw Acer Aspire P3 adapter


Elke Acer Aspire P3 adapter op 123adapter.nl is voorzien van 1 jaar volledige garantie. Mocht er in deze tijd een defect optreden buiten uw schuld om, dan heeft u recht op een vervangend product van minimaal dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u 30 dagen retourrecht, waarbinnen u het product zonder opgave kunt retourneren met recht op creditering van de gehele aankoopsom.


Aanvullende vragen


Bent u op zoek naar meer informatie over een Acer Aspire P3 adapter? Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op 058-8456020 tussen 09:00 en 21:30. Ook kunt u ons mailen op info@123adapter.nl. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.


JaNee