Uw Acer Aspire F5 Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Acer Aspire F5 Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Acer Aspire F5 Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Acer Aspire F5 Series model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Acer Aspire F5 Series adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Acer Aspire F5 Series aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Indien u op werkdagen afrekent voor 21:00, ontvangt u uw Acer Aspire F5 Series adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt de bestelling geleverd op de eerstvolgende dinsdag. Bestellingen worden altijd geleverd voor 21:00.


Garantie op uw Acer Aspire F5 Series adapter


123adapter.nl biedt 1 jaar garantie op alle adapters, keyboards, autoladers en accu's. Dit geldt ook voor elke Acer Aspire F5 Series adapter. Daarnaast bieden we 30 dagen retourrecht. Binnen deze 30 dagen kunt u uw adapter kosteloos retourneren en zonder opgave van reden. U heeft in dat geval recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee