Acer Aspire EK adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire EK adapter vinden


De bovenstaande series en modellen zijn een onderverdeling van de Acer Aspire EK. Selecteer het model van uw laptop en vindt zo eenvoudig en snel de Acer Aspire EK adapter die u zoekt. Bij series kunt u de honderdtallen of duizentallen gebruiken. Is uw model bijvoorbeeld dv2510eo, dan behoort deze tot de dv2500 series.


Uw Acer Aspire EK model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Acer Aspire EK adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Acer Aspire EK aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Bestelt u op 123adapter.nl voor 21:00 uw Acer Aspire EK adapter? Dan ontvangt u deze de volgende dag nog in huis, mits de bestelling op een werkdag geplaatst is. Bestelt u in het weekend, dan ontvangt u de bestelling op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw Acer Aspire EK adapter


De garantietermijn op alle producten van 123adapter.nl bedraagt 12 maanden. Mocht u binnen deze tijd een defect ondervinden waar u geen schuld aan heeft? Dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Raadpleeg "Garantie" onderaan deze pagina voor aanvullende informatie. Tevens heeft u 30 dagen retourrecht indien het product niet aan uw eisen voldoet.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee