Uw Acer Aspire C Series adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Acer Aspire C Series. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Acer Aspire C Series adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Acer Aspire C Series model nummer vinden


Op de onderkant van uw Acer Aspire C Series model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw Acer Aspire C Series adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Bestellingen op werkdagen voor 21:00 worden nog dezelfde dag verwerkt en verstuurd. U ontvangt uw pakket in dat geval de volgende dag voor 21:00 aan de deur. Plaatst u uw bestelling in het weekend, dan ontvangt u de Acer Aspire C Series adapter de volgende dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire C Series adapter


U heeft 12 maanden volledige garantie op alle producten die u aanschaft op 123adapter.nl. Mocht uw product buiten uw toedoen om defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Bovendien heeft u 30 dagen de tijd om het product uit te proberen en te retourneren mocht deze niet aan uw wensen voldoen. Lees hierover meer via Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw Acer Aspire C Series adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee