Uw Acer Aspire 7 adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Acer Aspire 7. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Acer Aspire 7 adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Acer Aspire 7 model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke Acer Aspire 7 adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw Acer Aspire 7 aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Een Acer Aspire 7 adapter besteld op 123adapter.nl wordt altijd direct ingepakt. Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en ontvangt u deze de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend ontvangt u op dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire 7 adapter


De garantietermijn op alle producten van 123adapter.nl bedraagt 12 maanden. Mocht u binnen deze tijd een defect ondervinden waar u geen schuld aan heeft? Dan heeft u recht op een vervangend exemplaar. Raadpleeg "Garantie" onderaan deze pagina voor aanvullende informatie. Tevens heeft u 30 dagen retourrecht indien het product niet aan uw eisen voldoet.


Aanvullende vragen


Kunt u uw Acer Aspire 7 adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee