Acer Aspire 6 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire 6 adapter vinden


In de bovenstaande lijst ziet u de modellen en series voor de Acer Aspire 6. Selecteer in deze lijst uw type om verder te komen om zo de juiste Acer Aspire 6 adapter te vinden. Zijn deze ingedeeld in series? Dan selecteert u het meest overeenkomende getal van de serie. Als voorbeeld: Een dv6-1210ed behoort dus tot de dv6-1200 series.


Uw Acer Aspire 6 model nummer vinden


U kunt het model van uw Acer Aspire 6 achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Acer Aspire 6 adapter.


Levering


Wanneer u uw bestelling op 123adapter.nl afrondt voor 21:00 en voor een directe betaalmethode (zoals iDEAL, Mr Cash of PayPal) kiest, ontvangt u uw Acer Aspire 6 adapter nog de volgende dag thuis. In het weekend geplaatste bestellingen ontvangt u echter op dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire 6 adapter


Alle producten op 123adapter.nl zijn voorzien van 12 maanden garantie. Binnen deze tijd heeft u bij interne schade recht op een vervangend product. U heeft tevens 30 dagen de tijd om uw Acer Aspire 6 adapter uit te proberen en zonder opgave van reden te retourneren. Indien u hiervan gebruikt maakt, heeft u recht op terugstorting van het gehele aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Aanvullende informatie over uw Acer Aspire 6 adapter kunt u eenvoudig opvragen door een mail te sturen naar info@123adapter.nl. Daarnaast zijn we telefonisch tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020. Onze medewerkers staan u graag te woord.


JaNee