Acer Aspire 5 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire 5 adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de Acer Aspire 5. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de Acer Aspire 5 adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw Acer Aspire 5 model nummer vinden


Op de onderkant van uw Acer Aspire 5 model vindt u een sticker waarop het model of het modelnummer aangeduid staat. Dit nummer kunt u gebruiken om via bovenstaande navigatie uw Acer Aspire 5 adapter te vinden. Indien er geen sticker op zit of u de juiste sticker niet kunt vinden, kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuifjes onderop de laptop. Meestal staat in het accuvak ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Wanneer u op 123adapter.nl uw Acer Aspire 5 adapter bestelt, wordt deze direct verwerkt en ingepakt. U ontvangt bij bestellingen voor 21:00 het pakket nog de volgende dag. In het weekend geplaatste bestellingen worden geleverd op dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire 5 adapter


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Heeft u moeite met de website of met het vinden van het juiste Acer Aspire 5 adapter, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. Ook kunt u ons te allen tijde mailen op info@123adapter.nl.


JaNee