Uw Acer Aspire 1 adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de Acer Aspire 1. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de Acer Aspire 1 adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw Acer Aspire 1 model nummer vinden


Het modelnummer van uw Acer Aspire 1 vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Acer Aspire 1 adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw Acer Aspire 1 adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw Acer Aspire 1 adapter


Op 123adapter.nl heeft u een jaar garantie op alle producten beschikbaar in de webshop. Binnen dit jaar heeft u recht op een vervangend exemplaar indien er een defect optreedt waar u geen schuld aan heeft. Tevens bieden we een schappelijk 30 dagen niet goed, geld terug regeling aan. Meer informatie hierover vindt u onder Retourneren onderaan de pagina.


Aanvullende vragen


Zoekt u aanvullende informatie over uw Acer Aspire 1 adapter of onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op 058-8456020 of info@123adapter.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 21:30. Wij staan u altijd graag te woord!


JaNee