HP 431 Laptop accu 98Wh

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 38,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAHP_CQ42_8800mAh

Capaciteit

8800mAh

Spanning

10,8 - 11,1V

Vermogen

98Wh

Technologie

Lithium-ion (li-ion)

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Accu voor uw laptop

De HP 431 accu past op verschillende HP notebooks en laptops. Deze accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen zoals u mag verwachten.

Met deze HP 431 accu heeft u de hoogste kwaliteit replacement accu voor uw HP laptop of notebook in huis gehaald. De accu levert 8800m milliampère-uur tegen 10,8 - 11,1 volt en is speciaal gemaakt voor uw HP 431 laptop of notebook!

Spare nummer

Uw originele HP 431 accu is voorzien van een onderdeel- of partnummer dat u vindt op het label van de accu. Onderaan deze pagina vindt u alle HP partnummers waarmee u deze HP 431 accu kunt vergelijken. Wanneer het partnummer van uw huidige HP 431 accu hier staat weet u zeker dat u de juiste accu aanschaft.

Twijfelt u of deze accu wel in uw laptop past, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op 058 845 60 20. Wilt u meer weten over het partnummer van uw HP 431 accu en waar u deze kunt vinden op uw accu, kunt u terecht op onze pagina over accu partnummers.

Tips bij gebruik

De getoonde HP 431 accu is voorzien van Litihum-ion technologie. Dit wil zeggen dat deze HP 431 accu niet helemaal leeg hoeft te zijn voordat u deze weer oplaadt. Voorheen was dit wel het geval met andere technieken als Nikkel-cadmium (NiCd) en Nikkel-metaalhydride (NiMH). Deze technieken dienden wel volledig ontladen te worden voordat deze weer worden geladen, dit om de levensduur en de kwaliteit van de HP 431 accu te behouden.

Met deze HP 431 accu hoeft u dus geen rekening te houden met opladen van de accu. Als u van plan bent uw HP laptop een paar weken niet te gebruiken is het wel aan te raden deze voor ongeveer de helft op te laden en koel te bewaren. Zo spaart u de lithium-ion cellen en heeft u het langs plezier van uw aankoop!

Garantieregeling

Wij bieden een ruime garantie op deze HP 431 accu. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat de accu binnen de garantieperiode een defect vertoont ontvangt u van ons een nieuwe accu zodat u de HP laptop direct weer kunt gebruiken.

Wij bieden deze garantie op de HP 431 accu omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit hiervan. De hoogwaardige cellen in onze HP 431 accu's garanderen dan ook duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze HP 431 accu's zijn om die reden de meest kwalitatieve keuze op het gebied van replacement accu's.

Spanning (Volt)

Deze HP 431 accu heeft een spanning van 10,8 - 11,1V (volt). Het is belangrijk dat een vervangende accu een vergelijkbare spanning heeft zodat deze goed functioneert in uw laptop. Het verschil kan bij sommige HP 431 accu's oplopen tot 0,5V maar een groter verschil kan voor problemen zorgen.

Indien u twijfelt of dit de juiste accu is, kunt u contact met ons opnemen op 058 - 845 6020. U kunt ook aanvullende informatie vinden op onze pagina over het voltage van HP 431 accu's.

Capaciteit laptop accu

Ampère-uur - meestal uitgedrukt in mAh - geeft aan hoeveel lading deze HP 431 accu bevat wanneer deze op 100% geladen is. Deze accu heeft een maximale lading van 8800mmAh.

Indien uw premium accu een lager milliampère-uur heeft dat aanzienlijk lager (1000mAh of meer) ligt dan het mAh van deze accu, dan is er een mogelijkheid dat deze accu groter is. De HP 431 accu is in dat geval namelijk voorzien van extra energiecellen zodat deze langer kan draaien op een lading. In dat geval steekt de HP 431 accu vaak aan de onderkant uit waardoor de laptop enigszins hoger komt te staan.

Uw laptop ontzien

Met de nieuwste cellen zorgt deze HP 431 accu ervoor dat uw laptop altijd optimaal presteert. Met Samsung cellen van hoogwaardige kwaliteit kunt u voor langere tijd optimaal gebruik maken van uw HP 431 laptop.

Bovendien zijn de Samsung cellen in deze HP 431 accu duurzaam en gaan langere tijd mee dan de gemiddelde laptop accu. Twijfel dus niet langer en bestel uw HP 431 accu vandaag nog en ontvang hem morgen reeds in huis!

Deze accu is geschikt voor uw HP 431.
Compatibel partnummer VAHP_CQ42_8800mAh.

JaNee