HP 431 Laptop accu 47Wh

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 3 jaar garantie.

€ 28,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAHP_CQ42_5200mAh

Capaciteit

4400mAh

Spanning

10,8V

Vermogen

47Wh

Technologie

Lithium-ion (li-ion)

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

3 jaar

Algemeen

Deze HP 431 accu past op diverse HP notebooks en laptops. Dit type accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Met deze HP 431 accu heeft u de hoogste kwaliteit replacement accu voor uw HP laptop of notebook. De accu levert 4400mAh (milliampère-uur) tegen 10,8V (volt) en is speciaal gefabriceerd voor uw HP 431 laptop.

Part nummer accu

Een part nummer is een uniek nummer van een HP 431 accu dat gebruikt kan worden om de compatibiliteit van deze HP accu met uw HP 431 laptop. Het partnummer vindt u achterop de accu wanneer u deze uit uw laptop haalt. Onderaan deze pagina vindt u een lijst met partnummers waar deze HP 431 accu compatibel mee is.

Voor aanvullende informatie over het part nummer vindt u op onze pagina over accu part nummers.

Tips bij gebruik

De getoonde HP 431 accu is voorzien van Litihum-ion technologie. Dit wil zeggen dat deze HP 431 accu niet helemaal leeg hoeft te zijn voordat u deze weer oplaadt. Voorheen was dit wel het geval met andere technieken als Nikkel-cadmium (NiCd) en Nikkel-metaalhydride (NiMH). Deze technieken dienden wel volledig ontladen te worden voordat deze weer worden geladen, dit om de levensduur en de kwaliteit van de HP 431 accu te behouden.

Met deze HP 431 accu hoeft u dus geen rekening te houden met opladen van de accu. Als u van plan bent uw HP laptop een paar weken niet te gebruiken is het wel aan te raden deze voor ongeveer de helft op te laden en koel te bewaren. Zo spaart u de lithium-ion cellen en heeft u het langs plezier van uw aankoop!

Garantieregeling accu's

Alle accu's die verkocht worden op 123adapter.nl zijn voorzien van een ruime en schappelijke garantireregeling. De garantie op deze HP 431 accu is geldig bij alle defecten die zich voordoen buiten uw toedoen om.

Heeft u bij 123adapter een HP 431 accu aangeschaft en ondervindt u problemen? Neem dan contact op met 058 845 60 20 of stuur een mail naar info@123adapter.nl met de details van uw probleem.

Accu spanning (volt)

De spanning van deze laptop accu is 10,8V (volt). Volt is de eendheid van de elektrische spanning die geboden wordt. Let op dat een vervangende HP 431 accu een vergelijkbare spanning heeft. Er mag een verschil zijn van maximaal 0,5V. Mocht er een groter verschil zijn kan dit voor problemen zorgen. Kunt u alleen een accu met een andere spanning vinden, dan kunt u contact met ons opnemen op 058 845 60 20 of info@v123adapter.nl.

Mocht u dus twijfelen of dit wel de juiste HP 431 accu is neem dan gerust contact met ons op! Er is tevens meer aanvullende informatie te vinden op onze pagina over spanning van accu's.

Accu ampère

Het bereik van deze HP 431 accu is 4400m milliampère-uur. Ampère-uur van een HP accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat u uw HP 431 laptop langer kunt gebruiken zonder deze te laden.

Een hoger of lager milliampère-uur maakt de HP 431 accu niet minder geschikt voor uw HP laptop. Het betekent uitsluitend dat de HP 431 accu een andere stand-by duur heeft dan uw vorige. Een accu met een aanzienlijk hoger mAh is vaak wel groter en steekt in veel gevallen uit. Het kan dan zo zijn dat uw HP 431 laptop omhoog komt op het punt waar de accu in de laptop zit.

Uw laptop sparen

De cellen van de HP 431 accu zijn slijtvast en kunnen snel opgeladen worden. Hierdoor kunt u langer betrouwbaar gebruik maken van uw HP 431 laptop.

Tips om slijtage van uw HP 431 accu te voorkomen: gebruikt u uw HP 431 laptop voor langere tijd niet, probeer de accu dan koel te bewaren rond 40-50% lading. Extreme temperaturen en te lage of te hoge lading kan afname van de capaciteit van uw HP 431 accu veroorzaken.

Deze accu is geschikt voor uw HP 431.
Compatibel partnummer VAHP_CQ42_5200mAh.

JaNee