Asus Y482C Laptop accu 32Wh

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 28,95

Koop nu

Specificaties

Model

VAAS_A41-X550A_2200

Capaciteit

2200mAh

Spanning

14,4 - 14,8V

Vermogen

32Wh

Technologie

Lithium-ion (li-ion)

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Accu algemeen

De getoonde Asus Y482C accu kan gebruikt worden met een groot aantal Asus laptops. De accu is een maatproduct voor de Asus Y482C laptop. De accu is uitgebreid getest en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen.

Met deze Asus Y482C accu is uw Asus laptop weer net zolang te gebruiken als in de tijd dat u deze heeft aangeschaft. Heeft u gekozen voor een accu met een hogere capaciteit (mAh of Wh) dan uw huidige? Dan kunt u nog langer zonder adapter werken met uw Asus Y482C .

Onderdeelnummer accu

Het part nummer, onderdeelnummer of spare nummer, is een uniek nummer van uw Asus Y482C accu dat aangeeft met welke laptop modellen de accu compatibel is. Onderaan deze pagina vind u alle part nummers van deze Asus Y482C accu. Staat hier het nummer van uw oude accu, dan kunt u er van uit gaan dat deze accu geschikt is voor uw laptop.

Kunt u uw onderdeel nummer niet vinden op uw accu? Dan kunt u voor aanvullende informatie terecht op onze pagina over partnummers van accu's.

Gebruik accu

Deze Asus Y482C replacement accu is voorzien van de nieuwste technologie en chipsets. De moderne lithium-ion technologie heeft zeer veel voordelen ten opzichte van de oudere NiCad accu's. Zo hoeft u bij een li-ion Asus Y482C replacement accu niet eens in de zoveel tijd de accu leeg te laten lopen, iets wat bij de NiCad accu's nog wel aan te raden was. De li-ion Asus Y482C replacement accu vergt veel minder onderhoud, maar levert wel dezelfde uitstekende prestaties.

De lithium-ion accu's zijn tevens veel lichter en lader veel sneller op dan oudere techologiën. Daarom is deze technologie zeer geschikt voor laptops en zorgen ze er voor dat laptops steeds lichter en dunner uitegevoerd kunnen worden.

Garantie op uw accu

Wij leveren deze Asus Y482C accu met 52 weken volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een probleem optreden (buiten uw schuld), dan zorgen wij voor een goed werkende accu.

Wij zijn verzekerd van de kwaliteit van deze Asus Y482C accu om die reden geven wij ook deze uitgebreide garantie. Wij proberen altijd producten te leveren die gelijkwaardig of waar mogelijk beter dan het origineel. U bent om die reden altijd bij ons aan het juiste adres voor producten voor uw Asus Y482C laptop.

Spanning

Deze Asus Y482C accu heeft een spanning van 14,4 - 14,8 volt. Dit geeft de elektrische spanning van de accu aan. Het is belangrijk dat een vervangende Asus Y482C accu een vergelijkbaar voltage heeft. Het verschil kan bij sommige Asus Y482C accu's oplopen tot 0,5V maar een groter verschil kan voor problemen zorgen en is dan ook af te raden.

Indien u twijfelt of dit de juiste Asus Y482C accu is, kunt u contact met ons opnemen op 058 - 845 6020. Tevens kunt u ook aanvullende informatie vinden op onze pagina over het voltage van accu's.

Ampère-uur

De capaciteit van deze Asus Y482C accu is 2200m milliampère-uur. Milliampère-uur van een Asus accu geeft de capaciteit aan. Hiermee heeft u een indicatie van hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat u uw Asus Y482C laptop langer kunt gebruiken zonder deze te laden.

Een hoger of lager milliampère-uur betekent niet dat deze accu niet geschikt is voor uw Asus laptop. Het betekent uitsluitend dat de Asus Y482C accu een andere stand-by duur heeft dan uw vorige. Een Asus Y482C accu met een aanzienlijk hoger mAh is vaak wel groter en steekt in veel gevallen uit. Dit betekent dat uw Asus laptop omhoog komt op het punt waar de accu in de laptop zit.

Accu duurzaamheid

Deze Asus Y482C accu's zijn voorzien van hoogwaardige lithium-ion cellen. De moderne lihtium-ion technologie garandeert dat uw Asus Y482C accu (mits juist gebruikt en goed onderhouden) lang mee kan. Bovendien hebben li-ion accu's een uitstekende gewicht tot energie ratio waardoor ze zeer geschikt zijn voor laptops.

Natuurlijk zijn er wel factoren die de levensduur van uw Asus Y482C accu kunnen beinvloeden. Zo is het zaak de accu niet teveel aan hoge omgevingstemperaturen bloot te stellen. Ook is het af te raden de Asus Y482C accu te veel leeg te laten lopen. Tevens is het belangrijk als u een tijdje weg gaat, of op vakantie, en u gebruikt de Asus Y482C accu niet, deze minstens voor de helft op te laden en koel en droog te bewaren.

Deze accu is geschikt voor uw Asus Y482C.
Compatibel partnummer VAAS_A41-X550A_2200.

JaNee