Sony Vaio PCG-91211M Laptop accu 73,26Wh

Nieuw artikel, levertermijn nog niet bekend.

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 58,95

Koop nu

Specificaties

Model

VASN_VGP-BPS26_9C

Capaciteit

6600mAh

Spanning

11,1V

Vermogen

73,26Wh

Technologie

Lithium-ion (li-ion)

Garantie

1 jaar

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Levertijd

Nieuw artikel, levertermijn nog niet bekend.

Algemeen

Deze Sony Vaio PCG-91211M accu past op diverse Sony notebooks en laptops. Dit type accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Met deze Sony Vaio PCG-91211M accu heeft u de hoogste kwaliteit replacement accu voor uw Sony laptop of notebook. De accu levert 6600mAh (milliampère-uur) tegen 11,1V (volt) en is speciaal gefabriceerd voor uw Sony Vaio PCG-91211M laptop.

Spare nummer

Uw originele Sony Vaio PCG-91211M accu is voorzien van een onderdeel- of partnummer dat u vindt op het label van de accu. Onderaan deze pagina vindt u alle Sony partnummers waarmee u deze Sony Vaio PCG-91211M accu kunt vergelijken. Wanneer het partnummer van uw huidige Sony Vaio PCG-91211M accu hier staat weet u zeker dat u de juiste accu aanschaft.

Twijfelt u of deze accu wel in uw laptop past, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op 058 845 60 20. Wilt u meer weten over het partnummer van uw Sony Vaio PCG-91211M accu en waar u deze kunt vinden op uw accu, kunt u terecht op onze pagina over accu partnummers.

Gebruik accu

Deze Sony Vaio PCG-91211M replacement accu is voorzien van de nieuwste technologie en chipsets. De moderne lithium-ion technologie heeft zeer veel voordelen ten opzichte van de oudere NiCad accu's. Zo hoeft u bij een li-ion Sony Vaio PCG-91211M replacement accu niet eens in de zoveel tijd de accu leeg te laten lopen, iets wat bij de NiCad accu's nog wel aan te raden was. De li-ion Sony Vaio PCG-91211M replacement accu vergt veel minder onderhoud, maar levert wel dezelfde uitstekende prestaties.

De lithium-ion accu's zijn tevens veel lichter en lader veel sneller op dan oudere techologiën. Daarom is deze technologie zeer geschikt voor laptops en zorgen ze er voor dat laptops steeds lichter en dunner uitegevoerd kunnen worden.

Garantie accu

Wij leveren deze Sony Vaio PCG-91211M accu met ruime en schappelijke garantievoorwaarden. Mocht er binnen de garantieperiode een probleem optreden buiten uw toedoen, dan zorgen wij voor een goed werkende vervangende Sony Vaio PCG-91211M accu.

Deze garantie kunnen we leveren omdat wij verzekerd zijn van de kwaliteit van deze Sony Vaio PCG-91211M accu. Wij proberen altijd producten te leveren die gelijkwaardig of beter zijn dan het origineel. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor producten voor uw Sony laptop.

Voltage van uw accu

Deze Sony Vaio PCG-91211M accu levert 11,1 volt. Dit geeft de spanning aan die de accu levert. Soms is dit afwijkend van uw premium accu. In veel gevallen is dit niet erg, maar het kan in sommige gevallen wel voor problemen zorgen. Dit hangt echter van uw exacte laptop type af.

Wijkt het voltage van uw huidige Sony Vaio PCG-91211M accu meer dan 0,5 volt af van 11,1? Dan raden wij u aan contact op te nemen met ons op 058 - 845 60 20 zodat wij u persoonlijk advies kunnen geven.

Capaciteit in milliampère

De capaciteit van deze Sony Vaio PCG-91211M accu is 6600mAh. Aan de hand van de capaciteit kunt u zien hoe veel energie de accu maximaal op kan slaan.

In de regel geldt dat een accu met hogere capaciteit in mAh langer de laptop van stroom kan voorzien. Een accu met meer dan 50% meer capaciteit dan uw originele accu, is vaak groter waardoor deze aan de onderkant van de laptop uitsteekt. De Sony Vaio PCG-91211M accu kan er daardoor voor zorgen dat de laptop iets hoger staat.

Uw laptop ontzien

Met de nieuwste cellen zorgt deze Sony Vaio PCG-91211M accu ervoor dat uw laptop altijd optimaal presteert. Met Samsung cellen van hoogwaardige kwaliteit kunt u voor langere tijd optimaal gebruik maken van uw Sony Vaio PCG-91211M laptop.

Bovendien zijn de Samsung cellen in deze Sony Vaio PCG-91211M accu duurzaam en gaan langere tijd mee dan de gemiddelde laptop accu. Twijfel dus niet langer en bestel uw Sony Vaio PCG-91211M accu vandaag nog en ontvang hem morgen reeds in huis!

Deze accu is geschikt voor uw Sony Vaio PCG-91211M.
Compatibel partnummer VASN_VGP-BPS26_9C.

Compatible met de volgende modellen

Bezig met laden...
JaNee