ME866LL/A Accu

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 57,95

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Specificaties

Model

VAAP_A1493_6C

Capaciteit

6600mAh

Spanning

11,34V

Vermogen

74,9Wh

Technologie

Lithium-polymeer

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Algemeen

Deze ME866LL/A accu is dé beste keuze voor uw ME866LL/A laptop of notebook. Voorzien van hoogwaardige lithium-ion cellen levert deze ME866LL/A accu uw laptop gedurende lange tijd van stroom. Met 11,34V en 6600mAh is deze accu perfect geschikt voor uw ME866LL/A laptop.

Zoekt u voor betaalbare kwaliteit? Dan is onze ME866LL/A replacement accu de beste keus.

Onderdeelnummer

Wij hebben de juiste accu al uitgezocht voor uw ME866LL/A laptop. U hoeft het onderdeelnummer daarom niet te controleren. U kunt er van uit gaan dat deze accu past in uw laptop.

Mocht u het willen controleren, dan vindt u op uw originele accu op het label meestal een onderdeelnummer. U kunt onderaan deze pagina een lijst vinden van compatibele onderdeelnummers van deze accu. Staat uw onderdeelnummer hiertussen, dan bent nu verzekerd van de juiste accu.

Bent u op zoek naar meer informatie over onderdeelnummers van laptop accu's? Dan verwijzen wij u naar onze pagina over onderdeelnummers. Bij twijfel of u de juiste accu heeft kunt u ook altijd terecht bij onze klantenservice op 058 845 60 20 of info@123adapter.nl.

Accu gebruik

Onze ME866LL/A Li-Ion accu's zijn voorzien van de nieuwste cellen en chipsets en zijn hierdoor zeer makkelijk in het gebruik. Er is geen sprake van een geheugen-effect en de ME866LL/A accu kan op elk moment aan of van de stroom gehaald worden.

Gebruikt u langere tijd de laptop niet, dan raden wij u aan om de ME866LL/A accu naar 40% te laden en deze koel en droog te bewaren. Li-Ion accu's slijten namelijk het minst bij 0 graden Celsius en met ca. 40% lading. Op deze wijze kunt u zo lang mogelijk van de ME866LL/A accu gebruik maken.

Garantie op uw accu

Wij leveren deze ME866LL/A accu met 52 weken volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een probleem optreden (buiten uw schuld), dan zorgen wij voor een goed werkende accu.

Wij zijn verzekerd van de kwaliteit van deze ME866LL/A accu om die reden geven wij ook deze uitgebreide garantie. Wij proberen altijd producten te leveren die gelijkwaardig of waar mogelijk beter dan het origineel. U bent om die reden altijd bij ons aan het juiste adres voor producten voor uw ME866LL/A laptop.

Accu spanning

De getoonde accu voor uw ME866LL/A laptop heeft een spanning van 11,34. Voor een goede werking van de ME866LL/A accu is belangrijk dat de spanning van uw huidige accu overeenkomt met de getoonde accu. Het kan voorkomen dat er een klein verschil zit in het voltage, dit mag maximaal 0,5 Volt zijn.

Mocht u niet zeker zijn van uw zaak, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via het volgende telefoonnummer: 058 - 845 6020.

Capaciteit accu

De ME866LL/A accu levert een capaciteit van 6600mAh. De hoogte van de capaciteit geeft aan hoe lang de accu uw laptop van stroom kan voorzien voordat deze aan de lading hoeft. Een hogere capaciteit (mAh) betekent dat uw laptop langer kan draaien op 1 cycle van de ME866LL/A accu.

Let bij aanschaf van een nieuwe ME866LL/A accu er wel op dat een accu met een substantieel hogere capaciteit vaak groter is en uitsteekt aan de onderkant van de laptop. De laptop staat hierdoor niet meer vlak maar enigszins gekanteld. Dit brengt wel als aanvullend voordeel dat de koeling beter is, omdat de ME866LL/A laptop zijn warmte beter kwijt kan.

Duurzaam gebruik

Deze ME866LL/A accu bevat hoogwaardige Li-Ion cellen hierdoor is lang gebruik van de accu gegarandeerd. De cellen zijn slijtvast en worden snel opgeladen. Op deze manier kunt u langer en betrouwbaar gebruik maken van uw ME866LL/A laptop.

Om slijtage van de ME866LL/A accu te voorkomen is het verstandig om rekening te houden met de omgevingstemperatuur en het laadpercentage. Wanneer u uw ME866LL/A laptop langere tijd niet gebruikt is het aan te raden de accu keol en droog te bewaren met ongeveer 40-50% lading. Te hoge of lage temperaturen kunnen de afname van de capaciteit van de ME866LL/A accu veroorzaken.

Deze accu is geschikt voor uw ME866LL/A.
Compatibel partnummer VAAP_A1493_6C.

Compatible met de volgende modellen

Bezig met laden...
JaNee