0WDX0R Accu

Op voorraad, direct leverbaar. Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Kies je voor een Sygnosis accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 38,95

Koop nu

Specificaties

Model

VADELL_INS_5568_4C

Capaciteit

3400mAh

Spanning

11,4V

Vermogen

39Wh

Technologie

Lithium-polymeer

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Garantie

1 jaar

Algemeen

Deze 0WDX0R accu past op diverse 0WDX0R notebooks en laptops. Dit type accu voldoet aan alle gestelde eisen en richtlijnen.

Met deze 0WDX0R accu heeft u de hoogste kwaliteit replacement accu voor uw 0WDX0R laptop of notebook. De accu levert 3400mAh (milliampère-uur) tegen 11,4V (volt) en is speciaal gefabriceerd voor uw 0WDX0R laptop.

Part nummer accu

Een part nummer is een uniek nummer van een 0WDX0R accu dat gebruikt kan worden om de compatibiliteit van deze 0WDX0R accu met uw 0WDX0R laptop. Het partnummer vindt u achterop de accu wanneer u deze uit uw laptop haalt. Onderaan deze pagina vindt u een lijst met partnummers waar deze 0WDX0R accu compatibel mee is.

Voor aanvullende informatie over het part nummer vindt u op onze pagina over accu part nummers.

Accugebruik

De 0WDX0R accu bevat Litihum-ion cellen. De Li-Ion biedt de beste energie tot gewicht ratio waardoor deze accu's de beste keus zijn voor laptops. De technologie voorkomt tevens het "geheugen-effect" zoals voorheen met Nikkel-cadmium (NiCd) of Nikkel-metaalhydride (NiMH) accu's. Belangrijk detail: u kunt uw 0WDX0R te allen tijde opladen ook als de accu nog niet helemaal leeg is.

Er hoeft bij deze 0WDX0R accu geen rekening meer gehouden te worden met het geheugen van de accu. Wanneer u de 0WDX0R accu en laptop langere tijd niet gebruikt raden wij u wel aan uw accu 40% te laden en koel te bewaren. Door dit voorschrift in acht te nemen verlengt u de levensduur van uw 0WDX0R accu.

Garantieregeling accu's

Alle accu's die verkocht worden op 123adapter.nl zijn voorzien van een ruime en schappelijke garantireregeling. De garantie op deze 0WDX0R accu is geldig bij alle defecten die zich voordoen buiten uw toedoen om.

Heeft u bij 123adapter een 0WDX0R accu aangeschaft en ondervindt u problemen? Neem dan contact op met 058 845 60 20 of stuur een mail naar info@123adapter.nl met de details van uw probleem.

Spanning (Volt)

Deze 0WDX0R accu heeft een spanning van 11,4V (volt). Het is belangrijk dat een vervangende accu een vergelijkbare spanning heeft zodat deze goed functioneert in uw laptop. Het verschil kan bij sommige 0WDX0R accu's oplopen tot 0,5V maar een groter verschil kan voor problemen zorgen.

Indien u twijfelt of dit de juiste accu is, kunt u contact met ons opnemen op 058 - 845 6020. U kunt ook aanvullende informatie vinden op onze pagina over het voltage van 0WDX0R accu's.

Milliampère-uur

Het ampère-uur getal geeft de capaciteit aan van deze 0WDX0R accu. De getoonde accu heeft een capaciteit van 3400mAh. Hoe hoger het getal, hoe langer u gebruik kunt maken van uw 0WDX0R laptop zonder deze te hoeven laden.

Deze capaciteit heeft niets te maken met geschiktheid voor uw 0WDX0R laptop. Het getal is alleen een indicatie voor het vermogen. Wel kan het voorkomen dat bij een hoger getal dan de huidige, de vorm van de 0WDX0R accu verschilt. Deze zou groter kunnen zijn dan de huidige accu van uw 0WDX0R laptop.

Accu duurzaamheid

Deze 0WDX0R accu's zijn voorzien van hoogwaardige lithium-ion cellen. De moderne lihtium-ion technologie garandeert dat uw 0WDX0R accu (mits juist gebruikt en goed onderhouden) lang mee kan. Bovendien hebben li-ion accu's een uitstekende gewicht tot energie ratio waardoor ze zeer geschikt zijn voor laptops.

Natuurlijk zijn er wel factoren die de levensduur van uw 0WDX0R accu kunnen beinvloeden. Zo is het zaak de accu niet teveel aan hoge omgevingstemperaturen bloot te stellen. Ook is het af te raden de 0WDX0R accu te veel leeg te laten lopen. Tevens is het belangrijk als u een tijdje weg gaat, of op vakantie, en u gebruikt de 0WDX0R accu niet, deze minstens voor de helft op te laden en koel en droog te bewaren.

Deze accu is geschikt voor uw 0WDX0R.
Compatibel partnummer VADELL_INS_5568_4C.

Compatible met de volgende modellen

Bezig met laden...
JaNee