Uw Razer Blade 15 Base adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Razer Blade 15 Base. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Razer Blade 15 Base adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Razer Blade 15 Base model nummer vinden


Het modelnummer van uw Razer Blade 15 Base vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Razer Blade 15 Base adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Bestelt u op 123adapter.nl voor 21:00 uw Razer Blade 15 Base adapter? Dan ontvangt u deze de volgende dag nog in huis, mits de bestelling op een werkdag geplaatst is. Bestelt u in het weekend, dan ontvangt u de bestelling op dinsdag voor 21:00.


Garantie op uw Razer Blade 15 Base adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Razer Blade 15 Base adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. We zijn bereikbaar op 058-8456020, 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30. U kunt ook een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee