Uw HP Pro x360 adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de HP Pro x360. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de HP Pro x360 adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw HP Pro x360 model nummer vinden


Het model nummer is het exacte nummer van uw laptop aan de hand waarvan u zeker kunt weten welke HP Pro x360 adapter op uw model past. U vindt dit nummer in veel gevallen op een sticker op de onderzijde van uw laptop. Kunt u de sticker niet vinden of is deze niet meer leesbaar, dan kunt u trachten de accu van uw HP Pro x360 aan de hand van de schuifjes te verwijderen en in het accuvak te kijken. Hier staat bij veel laptops ook het modelnummer aangegeven.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP Pro x360 adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP Pro x360 adapter


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Met vragen over onze website of onze producten kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Telefonisch zijn we tussen 9:00 en 21:30 bereikbaar op 058-8456020.


JaNee