Uw HP Elite Dragonfly adapter vinden


U ziet hierboven alle modellen en/of series die toebehoren aan de HP Elite Dragonfly. Klik op uw serie om snel en eenvoudig de HP Elite Dragonfly adapter te vinden dat u zoekt. Bij series selecteert u het getal dat het best uw model benadert. Een dv4-4140us behoort dus bij wijze van voorbeeld tot de dv4-4100 series.


Uw HP Elite Dragonfly model nummer vinden


Het modelnummer van uw HP Elite Dragonfly vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de HP Elite Dragonfly adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Indien u uw bestelling afrondt voor 21:00 en met iDEAL of PayPal afrekent, ontvangt u uw HP Elite Dragonfly adapter nog de volgende dag in huis. Bestelt u in het weekend? Dan wordt uw pakket de eerstvolgende dinsdag afgeleverd voor 21:00.


Garantie op uw HP Elite Dragonfly adapter


Alle producten beschikbaar in onze webshop hebben een garantietermijn van 1 jaar. Indien er in dit jaar een defect voordoet zonder externe schade, heeft u recht op een vervangend exemplaar van vergelijkbare kwaliteit. Uitproberen kan tot 30 dagen na aanschaf. U kunt binnen deze termijn retourneren en behoudt het recht op creditering van het aankoopbedrag.


Aanvullende vragen


Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. We zijn bereikbaar op 058-8456020, 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30. U kunt ook een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee