Uw Gigabyte Gaming Series adapter vinden


Deze lijst geeft aan welke subseries en -modellen er zijn voor de Gigabyte Gaming Series. U navigeert via de bovenstaande link eenvoudig naar de Gigabyte Gaming Series adapter dat u zoekt. Bij series kunt u het onderliggende honderdtal van uw serie selecteren. Bestaat deze niet, dan kunt u het onderliggende duizendtal selecteren.


Uw Gigabyte Gaming Series model nummer vinden


U kunt het model van uw Gigabyte Gaming Series achterhalen door op de onderkant van de laptop naar een sticker te zoeken waar het modelnummer gespecificeerd is. Het model nummer wordt vaak voorafgegaan door Model: of Model No.:. Kunt u geen sticker vinden? Dan kunt u de accu verwijderen door de schuifjes opzij te schuiven. Vaak staat onder de accu in het accuvak ook het model nummer. Aan de hand van het model nummer vindt u eenvoudig uw Gigabyte Gaming Series adapter.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Gigabyte Gaming Series adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Gigabyte Gaming Series adapter


Op 123adapter.nl bieden we 1 jaar garantie op alle producten in de webshop. Mocht uw Gigabyte Gaming Series adapter in deze tijd defect raken, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van gelijkwaardige kwaliteit. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om het product te proberen. Mocht deze niet bevallen, dan kunt u deze retourneren en het complete aankoopbedrag terug ontvangen.


Aanvullende vragen


Kunt u uw Gigabyte Gaming Series adapter niet vinden? Dan kunt u gebruik maken van onze deskundige helpdesk. We zijn 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30 te bereiken op 058-8456020. Tevens kunt u ons bereiken via een mail naar info@123adapter.nl.


JaNee