HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One Laptop adapter 65W

Leverbaar in 2-3 weken

Kies je voor een Sygnosis adapter, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende Sygnosis adapter heeft u voor de beste prijs de juiste adapter in huis. De laptop adapter is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 1 jaar garantie.

€ 16,95

Koop nu

Specificaties

Model

VHP185357450

Vermogen

65W

Plugmaat

7,4 mm * 5,0 mm

Spanning

18,5V

Max. stroomsterkte

3,5A

Garantie

1 jaar

Kleur

Zwart

Merk

Sygnosis

Levertijd

Leverbaar in 2-3 weken

Adapter

Deze HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter is spefiek ontworpen voor HP laptops. Met een perfect passende plug en een passend vermogen haalt u hiermee de perfecte vervanging van uw originele HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter in huis.

Bij 123adapter.nl verkopen wij geen universele laptop adapters maar adapters op maat. Onze adapters zijn specifiek gemaakt voor uw model. Daarmee bent u verzekerd van een adapter die u met een gerust hart kunt aansluiten op uw HP laptop. Tevens is de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter voorzien van de juiste hardware zodat deze optimale systeemprestaties van uw laptop garandeert.

Adapter plug

De HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter heeft een plug van de volgende afmeting: 7,4 mm * 5,0 mm. U vindt de plug aan het laatste gedeelte van het snoer en deze plug is tevens de aansluiting met de HP laptop. Het is heel belangrijk dat u een HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter aanschaft met dezelfde plug als de vorige. Gelukkig hebben wij al uitgezocht welke adapter past op de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One en kunt u deze adapter gerust bestellen.

Heeft u toch twijfels over de aansluiting van uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter, dan kunt u contact met ons opnemen op 058 - 845 60 20.

Netsnoer

De HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapters bij 123Adapter.nl worden zonder netsnoer geleverd. Netsnoeren leveren we standaard niet mee, omdat deze meestal niet kapot gaan en waarom zou u betalen voor iets wat u niet nodig heeft? Als u uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter verloren bent inclusief het netsnoer, dan kunt u hem gemakkelijk bij uw HP model gemakkelijk bijbestellen.

U kunt het netsnoer bij bestellen in het vervolg van de afrekenprocedure. Voordat u afrekent, kunt u aangeven dat u een netsnoer met de adapter mee wilt bestellen..

Het netsnoer is de kabel van de muur (het stopcontact) naar de adapter, het netsnoer voor uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter is vanzelfsprekend Kema gekeurd.

Wij hebben globaal 2 soorten netsnoeren:
Geaard : 3 pins de adapter in en 2 pinnen + aarde voor naar het stopcontact, dit netsnoer is 3 aderig.
Ongeraard: 2 pins de adapter in en 2 pinnen zonder aarde naar het stopcontact, dit netsnoer is 2 aderig.

De foto's van de verschillende netsnoeren vindt u via deze link.

Het netsnoer voor uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter voldoet aan de strengst mogelijke eisen en hebben onder andere de volgende keurmerken KEMA, VDE, NF, LCIE, GEBEG, ONE, TUV, CE zodat u zonder zorgen uw HP laptop overal ter wereld kan gebruiken.

Ruime garantie

Onze adapters leveren wij met schappelijke n ruime garantielevering. De garantietermijn vindt u in de specificatietabel boven deze tekst. Wanneer binnen deze termijn de adapter buiten uw schuld om gebreken vertoont heeft u recht op een vervangend exemplaar voor uw HP laptop. Meer informatie over onze regelingen betreffende garantie en ruilen vindt u op de pagina's over retourneren of garantie.

Adapter volt

Deze HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter levert een spanning van 18,5V. Er mag een verschil zijn van 1,5v met uw oude adapter. Bij een hoger verschil in spanning kunnen zich problemen voordoen en bestaat de kans dat uw HP laptop niet goed functionerrt. Wanneer u een nieuwe HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter koopt moet de spanning - uitgedrukt in V - dus overeenkomen met uw vorige adapter en uw laptop.

Klik hier voor aanvullende informatie over de spanning van uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter.

Stroomsterkte van de oplader

Deze oplader en adapter levert maximaal 3,5A voor HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One laptops. Dit geeft de stroomsterkte van de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter weer. Dit mag altijd hoger zijn dan de maximale stroomsterkte van uw huidige adapter en de benodige stroomsterkte van uw laptop.

Belangrijk om te weten is dat de stroomsterkte nooit lager mag zijn dan die van uw HP laptop. Een oplader met een lagere stroomsterkte kan niet genoeg vermogen leveren waardoor deze oververhit raakt en slecht of niet functioneert. Hierdoor kan de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter bovendien snel defect raken.

Op onze pagina over specificaties van HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapters vind u meer informatie over dit onderwerp.

Duurzaam

Deze HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter staat garant voor optimale prestaties van uw HP systeem en behoud van uw notebook accu. Deze laptop adapter stuurt de gestabiliseerde spanning waar uw HP laptop om vraagt. Samen met de spanningsbeveiliging voor het lichtnet, zorgt deze adapter ervoor dat uw HP laptop optimaal presteert en daardoor is duurzaam gebruik van de HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One adapter gegarandeerd.

Deze adapter is geschikt voor uw HP Pavilion 22-bc028nd All-In-One.
Compatibel partnummer VHP185357450.

JaNee