Acer Aspire VN7 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire VN7 adapter vinden


In de bovenstaande lijst ziet u de modellen en series voor de Acer Aspire VN7. Selecteer in deze lijst uw type om verder te komen om zo de juiste Acer Aspire VN7 adapter te vinden. Zijn deze ingedeeld in series? Dan selecteert u het meest overeenkomende getal van de serie. Als voorbeeld: Een dv6-1210ed behoort dus tot de dv6-1200 series.


Uw Acer Aspire VN7 model nummer vinden


Het modelnummer van uw Acer Aspire VN7 vindt u in de meeste gevallen onderop de laptop op een sticker. Aan de hand van dit model nummer kunt u eenvoudig en snel navigeren naar de juiste laptop en zo de Acer Aspire VN7 adapter bestellen die u zoekt. Indien er geen sticker aanwezig is kunt u de accu verwijderen aan de hand van de schuiven op de onderkant. Vaak staat in het accuvak het modelnummer ook gespecificeerd.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Acer Aspire VN7 adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire VN7 adapter


Elk product op 123adapter is voorzien van één jaar volledige garantie. Mocht er binnen deze tijd een defect optreden waar u geen schuld aan heeft, dan heeft u recht op een vervangend exemplaar van dezelfde kwaliteit. Daarnaast heeft u recht uw Acer Aspire VN7 adapter 1 maand te proberen en te retourneren mocht deze niet naar tevredenheid werken.


Aanvullende vragen


Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. We zijn bereikbaar op 058-8456020, 7 dagen per week tussen 9:00 en 21:30. U kunt ook een mail sturen naar info@123adapter.nl en u wordt zo snel mogelijk geholpen.


JaNee