Acer Aspire V15 adapter

Selecteer uw type laptop:


Uw Acer Aspire V15 adapter vinden


Hierboven ziet u een lijst met modellen die behoren tot de Acer Aspire V15. U kunt hierin het model of de serie die op uw laptop staat selecteren. Zo komt u eenvoudig uit bij de Acer Aspire V15 adapter die u zoekt. Bij diepere series kunt u het honderd- of duizendtal voorafgaand aan uw model kiezen - zo behoort de CQ61-130ed bij de CQ61-100 series.


Uw Acer Aspire V15 model nummer vinden


U vindt het model nummer van uw Acer Aspire V15 meestal op een sticker aan de onderkant van de laptop. Deze sticker geeft het exacte modelnummer aan, meestal voorafgaand door Model: of Model No:. Dit model nummer kunt u gebruiken om de juiste Acer Aspire V15 adapter in de bovenstaande lijst te selecteren. Is de sticker niet aanwezig of niet leesbaar, dan kunt u kijken of onder de accu in het accuvak uw model staat aangegeven.


Levering


Bestelling voor 21:00 geplaatst worden dezelfde werkdag nog verpakt en verstuurd. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw Acer Aspire V15 adapter op de eerstvolgende dinsdag na het weekend, onder voorbehoud van feestdagen op maandag of dinsdag.


Garantie op uw Acer Aspire V15 adapter


U heeft bij 123adapter.nl recht op 12 maanden garantie en op 1 maand uitproberen. Binnen de 12 maanden heeft u recht op een vervangend product indien er een onvoorzien defect optreedt. Binnen 1 maand kunt u het product zonder opgave van reden retourneren. Voor aanvullende informatie kunt u de links in de footer "Retourneren" of "Garantie" volgen.


Aanvullende vragen


Heeft u aanvullende vragen of kunt u uw Acer Aspire V15 adapter niet op onze website vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 058-8456020 tussen 9:00 en 21:30. U kunt ons ook bereiken via de mail op info@123adapter.nl.


JaNee